ÅTERSTÄLLNINGS- OCH ÅTGÄRD

Armario tillhandahåller, som en del av vår tjänst, en 14-dagars ångerrätt giltig från den dag du mottar dina varor. Som konsument har du 14 dagar på dig att meddela oss att du ångrar ditt köp och sedan 14 dagar på att skicka tillbaka varan (er) till oss.

Observera att där INTE är en ångerrätt eller returrätt på föremål med personlig tryckning.

Du har en skyldighet att återlämna varan i väsentligen samma skick och kvantitet som den mottogs. En artikel kommer att anses användas som om den används utöver vad som är möjligt genom att testa föremålet i en fysisk butik. Du måste bära kostnaderna för återlämnande.

Om produkten har använts görs en konkret bedömning av vad produkten som används kan säljas till en annan konsument. En möjlig nedskrivning kommer köparen inte att få en avkastning.

Om du vill returnera en produkt måste du skicka oss ett e-postmeddelande till info@armario.dk. Vid korrekt retur skickar vi dig en returetikett som du måste använda för retursändningen.

Armario återbetala köpeskillingen till ditt bankkonto när vi har fått tillbaka varan och kontrollerat att varan är i samma skick och kvantitet.

    Observera att vi inte accepterar paket som skickats av COD.

    Vad letar du efter?

    Varukorg