Anpassa dina hemlagade projekt med etiketter i läder

Anpassa dina hemlagade projekt med etiketter i läder

Om du, som många andra, gillar att sitta ner, koppla av och gå igång med de många möjliga hembakade projekten, i form av antingen virkade eller stickade skapelser, kan du med fördel sätta finputs på ett personligt tillverkat av märke med ditt eget namn.
Med personliga läderetiketter, du kan visa dina gäster att varje gång de använder en handduk, en korg eller dina grytor är de hemlagade - och inte bara av någon, utan av dig själv.
Etiketter i läder är mer exklusiva än de vanliga märkena i tyg. Våra material är naturligt vegetabiliskt garvat läder, och det passar perfekt i det nordiska hemmet, där stilen är antingen rå eller minimalistisk. På vår webbplats med interiör för hemmet, ger vi inspiration samt idealiska förslag på hur du kan uppdatera ditt hem och inredning.
 
Tillverkad av etiketter med eget namn
Det perfekta sättet att anpassa dina hemlagade projekt är genom att sy på ett märke med ditt eget namn graverat på det. Med vår 4x4-etikett i läder kan du välja ett motiv i antingen stickad eller virkad, där utskriften är graverad med texten "Handgjord". Då kan du välja vad du vill gravera. Det kan vara antingen ditt eget namn, ett smeknamn eller ett specifikt datum.
Gjord av etiketter med eget namn eller smeknamn
 (Modell: 6x1 etikett i läder med trycket "Handmade")
Alla våra etiketter är tillverkade av äkta italiensk kärnläder. Vi graverar texten med en laser, varför texten är mörk. Det är därför bara möjligt att välja läder i färgerna ljus och konjak. När vi graverar texten med laser kan du bestämma ditt tryck på många av våra modeller, men om du har en mycket speciell önskan för både mått på läder, såväl som ett specialtryck, så kan vi enkelt göra det.
Om du vill ha ett specialtryck eller ett speciellt mål är du välkommen till skriva till oss på vår kontaktsida.

Vad letar du efter?

Varukorg