Läder nyckelringar med personlig touch

Läder nyckelringar med personlig touch

Om du letar efter en speciell personlig present, antingen till dig själv eller någon du bryr dig om, kan du här Armario beställ nyckelringar i läder med ditt eget tryck. Vi klipper, trycker och monterar nyckelringar i det finaste italienska kärnskinnet. Du kan se alla våra nyckelringar här, och du bestämmer helt ditt eget tryck, och det kan förvandla en sådan ”vanlig” sak som en nyckelring, till en stor personlig gåva.

Olika nyckelringar i läder med namn

Designa din helt egen nyckelring och ge den som en personlig present. Vi har också flera olika symboler att välja mellan. Alla bokstäver från A till Z är tillgängliga, så att du kan anpassa din nyckelring med exakt det namn du vill ha.

Priset på våra nyckelringar i läder ligger mellan 79 - 299 DKK, och alla våra lädervaror är tillverkade av naturligt garvat läder. Vi tillverkar alla våra lädervaror för hand, varför varje beställning är helt unik.

  På den här sidan kan du se och beställa nyckelringen på bilden nedan

  Nyckelring i läder med namn eller med personligt tryck
  (Modell: MEDIO - Färg: Brun)

  Liten nyckelring med tryck - passar alla fickor

  Vår nyckelring i läder PICO är enkel och snygg. Det finns en 35 mm delad ring som kan innehålla både en liten och en stor nyckelring - utan att nyckelringen förlorar sin klass.

  PICO-nyckelringen finns i färgerna brun, svart, ljus, cognac, blå och röd. Modellerna som visas på bilden nedan är lätta och cognac. Nyckelringen kan innehålla upp till 10 bokstäver / siffror / symboler och kan bara skrivas ut på framsidan, varför nyckelringen också är lätt och passar i valfri ficka.

  Du kan läsa mer om vår PICO-nyckelring och beställa den här

  Personlig läder nyckelring med namn | Perfekt present till mors dag eller fars dag
  (Modell: PICO - Färger: Ljus och konjak)

  Unika och personliga nyckelringar

  Våra nyckelringar är utvecklade baserat på olika mönster och idéer. Med vår PINTA-nyckelring i läder skräddarsyr vi inte bara den personliga kontakten utan också färgen på nyckelringen. Den exklusiva PINTA-nyckelringen har en unik design och kan endast beställas här på Armario. Vi skär, trycker och målar nyckelringen båda så att den skräddarsys specifikt efter dina önskemål. Nyckelringen består av 100% italienskt kärnläder och färgen är särskilt lämplig för läder. Färgen rörs om och blandas i vår verkstad så att vi som kund får det bästa resultatet och bästa kvaliteten.

  Här kan du beställa den unika PINTA-nyckelringen

  Personlig läder nyckelring med namn | Perfekt present till mors dag eller fars dag
  (Modell: PINTA - Färger: Ljusblå och röd)


  Nyckelringar i läder utan text

  Hos Armario vi är specialiserade på att designa och tillverka nyckelringar i läder som möter allas behov. Det innebär också att vi måste ta emot beställningar där det inte finns någon personlig press på nyckelringen utan att den istället är helt unik i sin design. Vår AMOR-nyckelring är två kompositläderhjärtan, som ger en söt och elegant nyckelring. Det är den perfekta nyckelringen att ge bort som present till antingen din flickvän, partner eller någon du bryr dig om.
  Hjärtnyckelring i läder
  (Modell: AMOR - Färg: Cognac / Ljus)

  Vad letar du efter?

  Varukorg