Hur man hittar en bra personlig julklapp

Hur man hittar en bra personlig julklapp
Det kan vara svårt att hitta en julklapp som är både personlig och som mottagaren säkert kommer att använda.
Vi har det perfekta svaret på detta problem - En personlig lädernyckelring med eget tryck.
Vår unika design av nyckelringar i läder, liksom ditt eget personliga tryck, gör en present som en lädernyckelring med tryck, den perfekta personliga julklappen. Du bestämmer själv vilken typ av nyckelring du vill ge i gåva, vilken färg den ska ha och vilken utskrift vi ska skriva ut på den.

Julgåvan till den du bryr dig om

Du bestämmer själv vilket tryck du vill ha på våra lädernyckelringar. 

Det faktum att du bestämmer ditt tryck själv, gör din julklapp till en mycket speciell personlig present och kommer säkert att ge ett leende till mottagarens läppar.

Alla nyckelringar i läder är handgjorda i det finaste italienska kärnläderet, och vi trycker våra nyckelringar utan att använda maskiner. Vi klipper själva läderet, bearbetar det och trycker ut alla bokstäver, siffror och symboler, så att den personliga nyckelringen exakt matchar din önskan om en god julklapp.

  Alla våra nyckelringar kan beställas i färgerna: brun, ljus (naturlig), konjak, svart, röd och blå. Du kan designa och beställa alla våra nyckelringar i läder här. Om du beställer tidigare 13, skickar vi din beställning samma dag.

  Julklapp för henne ✓ Julklapp för mamma ✓ Julklapp för en kvinna
  (Modell: GRANDE - Färg: Ljus)

   

   

  Nyckelringar för olika behov

  Julklapp till honom ✓ Julklapp till henne ✓ Julklapp till mamma och pappa ✓ Bästa julklappar
  (Modell: PICO - Färger: Ljus och konjak)

   

  Hos Armario du kan beställa nyckelringar i läder i flera olika storlekar. Vi har olika typer av nyckelringar, så vi kan se till att vårt sortiment täcker exakt ditt behov av en personlig nyckelring i läder. 
  Alla våra lädervaror är handgjorda och tillverkade på beställning i vår verkstad i Liseleje, Danmark. Eftersom alla våra produkter tillverkas för hand har vi också möjlighet att göra specialbeställningar. Om du vill ha en speciell typ av läderprodukt eller annat material som ska kombineras med läder, skriv till oss så att vi kan hitta en bra lösning tillsammans.

   

  Den praktiska lädernyckeln

  Julklapp till honom ✓ Julklapp till henne ✓ Julklapp till mamma och pappa ✓ Bästa julklappar
  (Modell: MEDIO - Färg: Blå)

  Många av våra nyckelringar är utformade för att inte bara vara trevliga att titta på utan också praktiska. Till exempel är vår MEDIO-nyckelring i läder praktisk, eftersom den är utformad och formad som en ögla, vilket är lätt att ta om nyckelringarna är på botten av en väska eller ficka.

  Nästa är vår ROCA-nyckelring, som är utrustad med en karbinhake, så nyckelringen kan anslutas i byxorna eller i en påse. ROCA-nyckelringen är också utrustad med en delad ring så att nycklarna kan tas in och ur karabinen.

  Den praktiska MEDIO-nyckeln med slinga kan beställas här, medan vår ROCA nyckelring med karabin kan beställas här.

  Julklapp till honom ✓ Julklapp till henne ✓ Julklapp till mamma och pappa ✓ Bästa julklappar
  (Modell: ROCA - Färg: Cognac)

  Vad letar du efter?

  Varukorg