Hur man använder lädervaror när man reser

Hur man använder lädervaror när man reser

 

Att resa är att leva - en term som används av många och med goda skäl. Koronakrisen har visat oss hur tråkigt och mentalt utmanande det är att sitta hemma, utan möjlighet att komma hemifrån och resa. Resmålen har gradvis börjat öppna igen, och när resväskan måste hittas och packas är de nödvändiga, praktiska och hållbara åtgärderna viktiga.

Hitta nyckelring till bilen eller hemmet

När man åker hemifrån för att resa sker transport ofta med bil, tåg eller taxi. Nycklarna till antingen bilen eller hemmet måste därför vara lättillgängliga när du kommer hem. Med en lädernyckelring från Armario, kan du enkelt hitta dina nycklar i din väska, ficka eller resväska. Med Armario Vi har 10 olika modeller av nyckelringar som passar alla behov.

För bilen rekommenderar vi båda våra LUNA nyckelring i läder eller vårt VARIO hänge i läder, eftersom dessa två nyckelringar är våra minsta och därför inte tar lika mycket utrymme när de är i tändning av bilen.

Liten nyckelring i läder till bilen med initialer

(Modell: LUNA - Färg: Ljus)

 

Bokmärke i läder för läshästen

Om du ofta reser i olika transportmedel, där du inte är ansvarig för navigeringen, är det trevligt att kunna luta dig tillbaka med en bra bok. När boken läggs bort, eventuellt för en kort paus för att sträcka benen ombord på tåget, planet eller båten, är det bra att ha ett hållbart och elegant bokmärke. Med Armario du kan beställa ett bokmärke i läder, där du bestämmer vilket tryck vi ska skriva ut. Det valda trycket kan antingen hjälpa till att komma ihåg goda minnen eller hjälpa till att upprätthålla motivation om din läsning nu består av en svår studiebok.

Bokmärket är handgjort i äkta italiensk kärnläder och är utrustat med en kvast i läder, vilket ger dig en bra överblick över hur långt du har kommit med läsningen.

Låter vårt bokmärke i läder som något för dig, då kan du beställa vårt bokmärke på sidan här.

Bokmärke i läder med eget tryck i äkta italiensk kärnläder

(Modell: Bokmärke - Färg: Cognac) 


Bagagelapp i läder för resväskan 

När resväskan eller väskan är packad och det är dags att checka in på flygplatsen eller när ditt bagage måste förvaras i busshållaren är det alltid en fördel att ha en bagagelapp. Bagagelapperna delas ofta ut vid incheckningen, men de flesta vanliga bagagelappar består av ett tunt papper eller kartong, och rivs ofta lätt i stycken. Skrivningen blir ofta också så liten att det kan vara svårt för flygplatspersonalen att ange vart din resväska kommer att gå om den går förlorad i transporten.

Med en bagagelapp i läder från Armario, bestämmer du själv vilken text du vill skriva på etiketten. Du gör samma sak med en vanlig bagagelapp, men vi klipper texten med en laser, vilket innebär att din information alltid kommer att vara tydlig och lätt att förstå.

Bagagelappen är utrustad med en bollkedja som du kan välja antingen i silver, guld eller gunmetal, och kedjan säkerställer att din bagagelapp inte faller av eller rivas av. Du kan läsa mer om vårt eleganta bagagemärke i läder, och beställ den på sidan här.

Personlig bagagelapp i äkta läder

(Modell: Bagagelapp - Färg: Ljus)

Vad letar du efter?

Varukorg