Hur man använder läder hemma

Hur man använder läder hemma

 

Har du tittat lite för länge på antingen dina lådahandtag eller handtagen för skåpet, och vill du krydda det hela med en mer nordisk inställning till inredning? Då kan vi göra dina nya läderhandtag för både lådorna och skåpet. Med Armario Vi tillverkar handgjorda lädervaror som passar alla rum och utrymmen i hemmet. I denna blockartikel ger vi dig ett urval av våra produkter som du kan använda i din heminredning hemma.

Byt ut de gamla handtagen med läderhandtag

Det är lätt att sätta ihop dina gamla möbler med nya läderhandtag. Det är ofta hälsosamt att byta, och istället för att köpa en helt ny byrå, en ny låda eller ett nytt skåp kan det bara hjälpa till att byta handtag eller hantera sig själv. Våra läderhandtag är perfekta för att sprida upp dessa typer av möbler.

Våra LAZO läderhandtag kan beställas i fyra olika färger: Ljus, Cognac, Brun och Svart. Du kan välja mellan tre olika storlekar, beroende på storleken på lådan eller skåpet du vill använda dem till. Läder är ett slitstarkt material, så du behöver inte vara rädd att läderhandtaget går sönder - vi bearbetar det och ger handtaget läderfett så att det tål att lyftas in, av alla slags handkrafter.

Håller LAZO ut som en bra matchning för dina möbler, då kan du läsa mer om det och beställa det här.

 

Brett läderhandtag för skåp och lådor

Om du har skåp, byrå eller lådor med breda handtag kan du också beställa vårt ARCO-handtag i läder. Här finns det två hål för montering och fixering av handtaget, och vi bearbetar också dessa handtag med läderfett, så att de också kan motstå vardagsarbeten.
Vårt ARCO läderhandtag finns också i ovanstående fyra färger och kan beställas i sex olika standardlängder. Om du behöver ett läderhandtag som inte passar storleken på våra modeller, kan vi skräddarsy din beställning och klippa läderhandtaget till exakt den speciella storlek du vill ha.
Våra läderhandtag är enkla att byta ut - dina skruvar sätts enkelt in genom hålen i läderhandtaget och fixeras antingen till ett skåp, en byrå eller en låda. Du kan läsa mer om vårt breda lädergrepp här.

Brett läderhandtag för skåp, låda eller byrå

Hyllor med läderrem

Om du behöver sätta upp hyllor och vill att läderremmar ska hålla dem upp kan du beställa läderremmar här på Armario. Vi skär läderbanden i fyra olika standardlängder, och de kan beställas i de fyra välkända färgerna: Ljus, Cognac, Brun och Svart.

Du kan välja mellan 50 cm, 70 cm, 100 cm och 120 cm, allt beroende på hur djup din hylla är och hur du vill att den ska hängas. Vi har fyra olika bredder på remmarna, så du bestämmer själv hur mycket av hyllan som ska täckas i läder.

Om du behöver läderrem för att hänga hyllor eller något annat kan du göra det beställ våra läderband, de kan beställas på sidan här.

Läderrem för hyllor och torkdukar

Läderrem för garderobspö

Vill du hänga upp kläder i en garderobsställ som hänger fritt i rummet eller i ett rum? Med Armario du kan beställa läderremmar för en garderobstång. Vi har läderremmar i olika storlekar för att passa takhöjden i rummet där du antingen vill ha en hängstång eller en rund timmerhängning.

Vi anpassar varje uppsättning läderremmar till tjockleken på din hängstång. Våra läderremmar är utrustade med D-ringar så att remmarna kan hängas på krokar i taket. De olika läderremmarna säljs i två uppsättningar, och du kan välja mellan fyra olika färger: Ljus, Cognac, Brun och Svart.

Vill du beställa vårt läderrem för att hänga upp en garderobskena, du kan beställa dem på sidan här.

Läderrem för hängande garderobstav eller rundstång

Vad letar du efter?

Varukorg